Primul spital veterinar din județul Olt a fost deschis în Caracal

0
1475

Iubitorii de animale din Caracal au de acum o unitate ultramodernă, cu o suprafață de 400 metri pătrați, unde animalele de companie vor primi cele mai bune îngrijiri. Construit după norme europene, spitalul veterinar din Caracal, se află pe strada Bogdan Petricescu Hașdeu, nr.2.

Inaugurarea a fost făcută în prezența primarului Ion Doldurea, deputatul Adrian Chesnoiu, președintele Colegiului Medicilor Veterinari din Olt, dr.veterinar Ioan Bozga, Veronel Bolborea- director ANSVSA Olt și Alexandru Bociu, președinte ANSVSA.

Unitatea medicală a dr. Ion Paul, pune la dispoziție pentru micii pacienți, servicii de îngrijire la cele mai înalte standarde, alături de o echipă specializată și profesionistă, doi medici și cinci tehnicieni.

În spitalul veterinar din Caracal, se vor asigura servicii de radiologie digitală, analize de laborator, ecografie veterinară DOPPLER, precum și operații, într-o sală special construită pentru astfel de intervenții.

De asemenea, unitatea are și o sală ATI, săli pentru cosmetică canină și felină, dar și o farmacie vetrinară, spun reprezentanții Primăriei.

Pentru sănătatea prietenilor necuvântători, spitalul veterinar din Caracal, este pregătit pentru consultații, tratamente medicale,îngrijire, dar și pentru cazuri complexe de urgență.

Cu perseverență și multă muncă am reușit să finalizez un proiect de suflet. Am deschis primul spital veterinar din județul nostru, aici în Caracal. Am împărtășit bucuria acestui moment important în cariera mea cu oameni deosebiți și dragi mie, care m-au încurajat mereu să lupt pentru visurile mele: dl Deputat Adrian Chesnoiu și dl Primar Ion Doldurea.

Mulțumesc totodată domnilor Alexandru Bociu, președinte ANSVSA, Bolborea Veronel, director ANSVSA Olt și dr. veterinar Bozga Ioan, președinte CMV Olt, pentru că au onorat invitația mea de a fi prezenți la inaugurare. Am dorit să avem un centru primitor, un loc unde iubitorii de animale de companie, nu puțini la număr, să poată beneficia de servicii profesionale și de calitate pentru patrupedele preferate. De la tratamente medicale până la îngrijire, unitatea noastră, desfășurată pe o suprafață de 400 metri pătrați, este locul ideal pentru starea de bine a animalelor de companie” , a declarat dr. Ion Paul

 

 

 

Marilena Vasile