PNL Olt îl susține pe Nicolae Ciucă

0
243

Colegiul Director Judeţean al PNL Olt s-a întrunit joi, 7 aprilie, în Sala Europa a CJ Olt, conducerea liberală hotărând să-l susțină pe Nicolae Ciucă pentru conducerea formațiunii politice.

„Conducerea Partidului Național Liberal din poziția de lider este un act de responsabilitate și angajament pe care actualul premier al României, Nicolae Ciucă, și l-a asumat. Primul pas pe care l-a făcut a fost lansarea publică a candidaturii sale pentru această funcție cu moțiunea ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, un document care pune accent pe necesitatea unei guvernări eficiente care să ofere românilor siguranţă şi încredere. După o analiză temeinică a moțiunii care a însoțit candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia partidului, Colegiul Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit astăzi în şedinţă statutară, a decis prin votul unanim al membrilor prezenţi susținerea moţiunii ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” și mandatarea noului lider cu încredere”, a spus senatorul Liviu Voiculescu.

Congresul Extraordinar PNL va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00, la Palatul Parlamentului din București, unde vor participa și 24 de delegați liberali din Olt.