PNL Olt are o nouă structură de conducere

0
1459

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a susţinut joi, 31 mai, o conferință de presă, alături de noii membri cu funcții de conducere din partid, președintele interimar al PNL Slatina, medicul Viorel Dumitrescu și prim- vicepreședintele organizației județene a PNL Olt, pe domeniul Strategii Politice si Comunicare, primarul comunei Studina, Marian Vasile.

În cadrul întâlnirii au fost abordate o serie de subiecte, printre care cel mai important a fost cel legat de schimbările survenite în ultima perioadă în structura filialei PNL Olt. Liderul organizației județene, Liviu Voiculescu, a motivat că toate deciziile au fost luate în cadrul Biroului Politic Județean. Una dintre deciziile importante luate, chiar în urmă cu o zi, este revocarea din funcția de președinte interimar al organizației PNL Slatina a lui Gabriel Buliteanu și numirea în locul său a consilierului județean Viorel Dumitrescu. În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a explicat și care au fost motivele luării unei astfel de decizii. După cum știți toți dintre dumneavoastră ați fost prezenți și la conferința de presă din februarie când am anunțat numirea domnului Gabriel Buliteanu în funcția de președinte interimar al PNL Slatina, tocmai pentru a revitaliza această organizație. La acel moment am luat decizia de a acorda o șansă unui tânăr, unui coleg de-al nostru, unui om de afaceri care își dorea de foarte mult timp să ocupe această poziție. În urma discuțiilor cu dumnealui și în urma promisiunilor care mi le-a făcut mie și colegilor din Biroul Politic Județean legat de ce anume își dorește să facă eu am fost convins și le-am propus colegilor să-l nominalizăm pentru această funcție. La acest moment vă spun că nu mai sunt  absolut convins. Nimic din ce domnul Buliteanu mi-a promis nu a făcut. Este în continuare colegul nostru, este membru PNL, dar ca președinte nu a făcut ceea ce noi ne dorim să facă președintele organizației municipale Slatina. Faptul că organizația nu a fost vizibilă, că nu au fost apariții media, acest lucru m-a determinat să propun colegilor mei revocarea lui din funcție.  Totodată, am propus desemnarea doctorului Viorel Dumitrescu în funcția de președinte interimar al PNL Slatina”, a declarat liderul PNL Olt.

Consilierul județean Viorel Dumitrescu, care este membru PNL din 1990, a declarat că este pentru prima dată când deține o funcție de conducere în cadrul unei organizații. Am fost unul dintre cei care l-au susținut intens pe Gabi Buliteanu și am fost convins că fac un lucru bun. Am încercat în a-l ajuta să facă o echipă și cred că a reușit în mare parte. Cred că a adus destui membri, însă problema lui este felul în care vorbește cu oamenii. Are un stil de a conduce care îl apropie puțin de ceea ce înseamnă o firmă unde trebuie să dai cu biciul ca toată lumea să facă treabă. În organizația PNL nu se poate așa ceva. (…). Eu sper că prin venirea mea se va realiza o coeziune între organizația Slatina și organizația de conducere de la nivel județean. Sper că voi avea atâta înțelepciune să adun în jurul meu și să-i mențin pe cei care sunt oameni de valoare și să-i rechem pe cei care au plecat, din varii motive, alături de noi”, a declarat proaspătul președinte interimar al PNL Slatina. A doua schimbare importantă care a avut loc în filiala PNL Olt, în urma ședinței Biroului Politic Județean, din această lună, este desemnarea în funcția de prim-vicepreședinte pe domeniul Strategii Politice a lui Marian Vasile. Primarul comunei Studina, care este membru PNL din ianuarie 2016, se va ocupa de zona de sud a județului unde organizația PNL Olt este deficitară. Această funcție am mai ocupat-o până mai acum un an și jumătate în cadrul PNL. Nu este o funcție ușoară. Știu la ce mă înham. Am considerat că este momentul să mă întorc, să facem echipă. Este nevoie de opoziție, este nevoie de construcție, este nevoie de oameni. Alături de mine vom avea mai mulți oameni care au încredere în mine și care își doresc să continue alături de mine în cadrul PNL. Nu spun că am să fie eu cel care omoară balauri , dar pot să spun cu adevărat că îmi cunosc puterea, știu ce am de făcut și am găsit aici o echipă frumoasă pe care o putem consolida”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Olt, Marian Vasile.

Ilie Bîzoi