Paul Stănescu, Secretar General PSD: “Partidul Irațional Liberal îngroapă pas cu pas România!”

0
67

În ultima sa declarație publică, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, afirmă că „Partidul Iraţional Liberal îngroapă pas cu pas România”.

”În toată această perioadă de criză, pe care tot ei au provocat-o, liberalii au dat dovadă de o inacceptabilă imaturitate politică. Nu cred că se aștepta nimeni, ca într-un astfel de context, să se comporte de parcă guvernarea ar fi jucăria lor preferată. Țin cu dinții de puterea pe care nu o mai au, și-au împărțit posturi de miniștri într-un guvern care nu poate exista și care nu are nicio șansă să treacă.

Au sărit la gâtul tuturor partidelor și s-au comportat de parcă ar fi aleșii neamului, când ei au devenit, de fapt, o cruntă pedeapsă pentru români. Nu au dat niciun semn de responsabilitate. Nu au înțeles gravitatea momentului. Ciolanul lor a fost mai important decât fiecare viață pierdută cauzată de agravarea situației sanitare.
Liberalii au eșuat să fie oameni, nu mai vorbesc de oameni de stat. Au rămas doar la statutul de politruci.
 Este ilogic, irațional să vrei un guvern fără putere politică într-un moment crucial. Dar, se pare că liberalii și-au pierdut uzul rațiunii.” a precizat senatorul de Olt.