Paul Stănescu: „PSD va fi pe primul loc la prezidenţiale”

0
663

Paul Stănescu, președinte executiv al PSD, a vorbit miercuri seară la Antena 3 despre intențiile PSD după alegerile europarlamentare.

Președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a transmis miercuri  un apel către toți membrii PSD, a indicat pașii următori pe care îi pregătește partidul și a explicat cum se va alege candidatul partidului la prezidențiale.

Perioada este foarte grea. Și mie îmi e foarte greu, dar apelul meu la toți colegii mei este unul de unitate.

Am pierdut o bătălie, nu un război. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni (alegerile prezidențiale – n.red.)”, a spus Paul Stănescu la Punctul de întâlnire”.

Potrivit lui Stănescu, PSD se va remonta foarte repede.

„Ne strângem, ne vom mobiliza(…). Vineri la ora 11 va fi CEX PSD. Vineri hotărâm data Congresului PSD”, a mai spus Stănescu.

 „Gradul de ură atras de Dragnea e cauza principala pentru care PSD a avut un eșec la alegerile europarlamentare”

„În viața mea n-am dorit răul nimănui. N-am crezut că Liviu Dragnea va fi luat de la masă. Am fost în contradicție în multe momente, n-am avut nicio relație, n-am mai discutat. N-am fost de acord cu foarte multe lucruri. Gradul de ură atras de el e cauza principala pentru care PSD a avut un eșec la alegerile europarlamentare”, a adăugat președintele executiv al PSD.

Stănescu a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Oltului că, nu se pune problema, cel puțin în momentul de față, ca el să mai ocupe vreo funcție de ministru în cadrul Guvernului, atâta timp cât va fi la conducerea partidului. Totodată, a precizat că, nici fratele domniei sale, Alexandru Stănescu, pe seama căruia s-au făcut speculații și s-au generat discuții că va ocupa portofoliul de la Agricultură, deși este un foarte bun specialist în acest domeniu, fiind președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, nu dorește să ocupe acest portofoliu. De asemenea, în perioada următoare nici din județul Olt nu va fi impus vreun om în funcție ministerială în Guvernul Dăncilă. Președintele executiv al PSD a mai adăugat că, sunt foarte mulți  tineri de valoare în țară, care pot să ocupe funcții în partid și în Guvern, și chiar din județul Olt, printre aceștia numărându-se: președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, primarul orașului Corabia, Iulică Oane și mulți alții.