Paul Stănescu: PSD va depune la DNA o plângere penală împotriva Guvernului Orban

1
586

Paul Stănescu, secretarul general PSD, a declarat că partidul pe care îl repărezintă va depune la DNA o plângere penală în legătură cu faptul că primarii social-democrați sunt șantajați să treacă la PNL.
„Vom depune plângere penală la DNA. S-a lansat într-o ofensivă penală de racolare a primarilor PSD din toată țara. E trafic de influență, abuz în serviciu. Vă spun de exemplu că la Cluj au fost racolați deja 15 primari. La Giurgiu au fost chemați 27 de primari la Guvern, ca la Teleorman, Suceava, Iași. Avem de la toți colegii noștri din țară, cu nume și prenume. Primarii vin la partid, după ce trec pe la Guvern, vin și ne spun tot ce li se promite. Li se promite apă, canal, drumuri asfaltate, din fondul de rezervă al Guvernului. E practic un jihad impotriva primarilor PSD, mai ales in mediul rural”, a declarat Paul Stănescu.
Secretarul general PSD a afirmat că Guvernul Ludovic Orban va fi demis în Parlament prin moțiune de cenzură.

1 COMENTARIU

  1. Nemernicul asta sa depună o plângere împotriva lui ca nu a făcut Nimic ptr Valea Oltului , toate comunele nu au nimic, sărăcie totala drumul a fost asfaltat ultima data în 1984 iar acum de la Stoenesti la Corabia vezi mutra nazistului de Oprescu sa l voteze oamenii ca Lea promis ca nu le face nimic

Comments are closed.