Paul Stănescu, omul care poate decide jocurile în PSD

0
729

Războiul din PSD se acutizează, pe măsură ce ne apropiem de Comitetul Executiv în care se vor tranșa lucrurile. În ciuda faptului că PSD este un partid cu mulți oameni grei, taberele sunt destul de bine conturate și, în acest moment, cel mai important pare votul lui Paul Stănescu, cel care poate disloca un mare număr de voturi, alături de al său.

Paul Stănescu este lider al PSD Olt, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, adică omul care împarte oamenii în teritoriu către aleșii locali.

În ultimele zile, atât la nivelul Guvernului, cât și în ieșirile publice s-a văzut faptul că fiecare se bate pentru votul lui Paul Stănescu.

Vicepremierul a fost alături de Viorica Dăncilă în Spania, iar la revenirea în țară a mers în județul Hunedoara, dar a avut ”gardieni” alături de el, Mihai Fifor și Bogdan Trif, oameni de încredere ai lui Liviu Dragnea.

În schimb, Gabriela Firea a dat de înțeles că are sprijinul lui Paul Stănescu. Întrebată direct despre acest lucru, Firea a zâmbit cu subînțeles și a spus că încă nu poate da răspunsul la această întrebare, dar a ținut să reamintească faptul că Paul Stănescu a fost omul care a propus-o pentru a fi candidat la Primăria Capitalei, în cadrul Comitetului Executiv în care s-au decis candidații.

Războiul în viitorul Comitet Executiv va fi unul extrem de dur, iar dacă Paul Stănescu va alege în mod clar o tabără, atunci lucrurile pot lua o turnură total neașteptată.

Sursa : stiripesurse.ro