Paul Stanescu: Motiunea pica. A vrut-o presedintele Iohannis, pentru care cel mai puternic contracandidat e Viorica Dancila

0
428

Senatorul PSD Paul Stanescu, presedintele organizatiei Olt, este sigur ca motiunea de cenzura nu va fi votata si guvernul Dancila va ramane in functie. Stanescu spune ca nu Opozitia, ci presedintele Iohannis a fost cel care a vrut sa se depuna motiune de cenzura, pentru ca principalul lui contracandidat ar fi Viorica Dancila.

„Motiunea nu trece, motiunea pica (…) Opozitia nu a vrut aceasta motiune de cenzura, motiunea a vrut-o presedintele Klaus Iohannis.

In continuare, contracandidatul cel mai puternic pentru Klaus Iohannis ramane Viorica Dancila, pentru ca are cel mai puternic partid in spate (PSD) si candideaza din functia de prim ministru al Romaniei”, a argumentat Paul Stanescu intr-o emisiune la Realitatea TV.

Un alt argument invocat de senatorul PSD ar fi acela ca sunt prea multe partide in Opozitie. „Cum sa faci o majoritate guvernamentala din 6 partide?!”, a intrebat el retoric.

Paul Stanescu l-a criticat pe Klaus Iohannis ca a sustinut depunerea motiunii de cenzura acum, in prag de campanie electorala. „Domnul presedinte trebuia sa se gandeasca la stabililitatea politica si economica a Romaniei”, a sustinut el.

Presedintele PSD Olt a negat ca in filiala condusa de el mai multi primari ar fi incercat o razmerita, asa cum a scris Adevarul, spunand ca asta tine de „bucataria interna a partidului”.

Eu sunt un soldat credincios al partidului si de fiecare data ce a stabilit majoritatea, eu si organizatia de Olt am facut. Toti parlamentarii de Olt – 3 senatori si 4 deputati – 100% nu vor vota motiunea„, a dat el asigurari.

Reamintim ca la votul de saptamana trecuta cu privire la amanarea dezbaterilor pe motiunea de cenzura Paul Stanescu a declarat ca a votat gresit, altfel decat colegii de partid, din neatentie.

Motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva guvernului Dancila se dezbate si voteaza joi, pe 10.10.2019, cel mai probabil incepand de la ora 10.