Paul Stănescu face o PROFEȚIE SPECTACULOASĂ pentru PSD

0
570

Președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, șeful din umbră al partidului, a transmis miercuri  un apel către toți membrii PSD, a indicat pașii următori pe care îi pregătește partidul și a explicat la Antena 3 cum se va alege candidatul partidului la prezidențiale:

  • PSD e cel mai pare partid si nu a stat niciodata intr-o persoana sau doua, e un partid viu. Partidul nu e al nimanui, e al membrilor de partid, indiferent cine e vremelnic intr-o functie de conducere. Dar perioada e foarte grea pentru PSD, intr-adevar si mie mi-e foarte greu, trebuie sa recunosc, dar apelul meu la toti colegii mei este de unitate, am pierdut o batalie, nu un razboi.
  • Sunt convins ca PSD va fi pe primul lor la alegerile care vor veni. Va e greu sa credeti, dar stiu forta PSD. Partidul se va remonta foarte repede si toti colegii au inteles sa ne strangem si sunt convins ca vom avea cel mai bun candidat la prezidentiale, sau coalitia sa dea presedintele tarii, nu am discutat insa acest lucru. Statutul PSD impune ca un candidat al partidului sau al coalitie, deci suntem olbigati sa facem congres
  • Candidat din afara partidului la prezidentiale? Sigur ca sunt multe pareri. Eu va spun ce vrem sa propunem in CEX, vineri. Facem studiu cu personalitati din partid care vor sa candideze la prezidentiale dar si cu alte personalitati din afara partidului care vor sa vina la noi, nu putem noi sa mergem sa cerem, ca sa gasesti capul respectiv, trebuie sa isi doreasca. O sa incepem sa facem studii sociologice cu toata lumea sa vedem cine sta cel mai bine. Congresul va hotara persoana care va candida, nu sondajul. E posibil sa fie si din afara partidului. Vineri e posibil sa se decida data Congresului.
  • Poate fi Teodorovici prezidentiabilul PSD? Daca in sondaje Teodorovici e cel mai bine plasat, trebuie sa treaca si prin filtrul partidului, asta e partid greu.

Sursa: stiripesurse.ro