Paul Stănescu anunță DISPARIȚIA PNL: ‘Va avea soarta PDL, la anul, la această oră’

0
580

Paul Stănescu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, legat de racolările masive pe care PNL le face între primarii PSD că liberalii vor avea soarta PDL. Stănescu este de părere că liberalii vor avea parte de un final nefericit la finele verii lui 2021.
”Eu am reproșat vechii conduceri că nu a fost o consultare în partid. Noi am mai trăit filmul ăsta, al racolărilor, cu cuplul Băsescu – Boc. Rezultatul a fost dispariția PDL de pe scena politică, așa se va întâmpla și cu PNL la anul, la această oră.”, a spus Stănescu.
Liderul PSD a comentat și declarațiile lui Klaus Iohannis, care a acuzat că PSD este de vină pentru creșterea numărului de interlopi și a manifestărilor violente ale acestora.
M-am uitat la președintele Iohannis, care ne-a reproșat că și Emi Pian ăsta a murit tot din cauza PSD. E halucinant! E halucinant să reproșezi unui partid care nu mai e la putere de 10 luni ce se întâmplă în țară. A venit Curtea de Conturi și spun că au furat. Ei vin și ne reproșează nouă ce se întâmplă cu interlopii.”, a declarat Paul Stănescu.