Oprescu: Vom demara discuțiile pentru postul de ministru al Agriculturii

0
254

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că organizația județeană nu a desemnat încă un înlocuitor pentru ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cel pentru care DNA a solicitat ridicarea imunității parlamentare, într-un dosar de corupție.   

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a spus că, săptămâna viitoare, vor fi demarate discuțiile în acest sens, deși presa centrală l-a dat ca viitor ministru al Agriculturii pe deputatul de Olt Florin Barbu, președintele Comisiei de Agricultură în Camera Deputaților.

„Până în acest moment, nu am noutăți, probabil, săptămână viitoare se vor demara discuțiile vis a vis de nominalizarea partidului pentru postul de ministru al Agriculturii. Nu au început discuțiile, presa națională, ca de obicei, își permite să speculeze. Nu așteptăm să ni se ceară un nume, vom nominaliza, dacă va fi cazul. Nu au fost demarate discuțiile și îmi este greu să mă pronunț. În baza discuțiilor pe care le vom purta, ne vom întruni la Olt și vom lua o decizie în acest sens”, a spus Oprescu.

Întrebat ce crede despre dosarul fostului ministru Adrian Chesnoiu, Oprescu a declarat că dosarul pare a fi destul de subțire.

„Pare a fi un dosar destul de subțire, cel puțin atât cât a ieșit în spațiul public, în ceea ce privește conținutul dosarului, nu am amănunte, eu am vorbit cu Adi Chesnoiu doar la telefon și, bineînțeles, nu știu ce este în dosar. El a avut acces la dosar atunci când a fost depus la Camera Deputaților, pentru ridicarea imunității, probabil el știe mai bine. Pare ciudată această debarcare, la cum este construit dosarul, dar să așteptăm, să nu ne aruncăm în declarații. Noi suntem lângă colegul nostru, este parlamentar de Olt, nominalizarea lui pentru ministru a fost plecată de la Olt, vom vedea ce urmează. Pare destul de subțire și ciudat momentul ales, vedem ce se află între coperțile acelui dosar, vedem dacă este un dosar fabricat sau cu ceva conținut”, a spus Oprescu.