Olt: Doi primari liberali au trecut la PSD

3
1428
Doi primari liberali din județul Olt, începând cu data de 8 noiembrie 2023, fac parte din marea familie a PSD. Este vorba de edilii comunelor Șopârlița – Marijana Trepăduș și Iancu-Jianu – Munteanu Paulică. Totodată, mai mulți președinți de filiale și consilieri județeni i-au urmat:
Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor. În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt.„ transmite PSD Olt.

3 COMENTARII

  1. O fotografie ca un tablou jenant, cu figuri de trista amintire, intre care un cetatean ,,inalt,,(ca statura nu ca politician), plecat prematur dintr-o functie de conducere in cadrul unei importante institutii a statului, dupa un scandal sexual de proportii, un,,galben vopsit,, de pe la Corabia, habarnist in multe ca si in politica, cel de la Caracal, un nimeni in drumul liberalismului, doua doamne a caror inconstienta politica este greu de inteles dupa ce au fost scoase ,,la lumina,, sub sigla PNL Olt iar restul ,,nimicuri politice,, bune de pus la udat cu furtunul!
    Domnilor noi sefi ai PNL Olt (noul BJP), poate s-a pierdut o batalie de moment, avand in vedere haosul din Organizatia Judeteana Olt produs de fostul presedinte-senator,,Mamba-pacanele,, Voiculescu (Spania/Brasov) dar razboiul contra hidrei comuniste din judetul Olt trebuie continuat cu tarie, pe toate laturile vietii economice, sociale, juridice, uniti, cu oameni noi, cu coloana vertebrala, adevarati profesionisti care pot si vor sa se alature luptei permanente pentru dreptate si adevar.
    Numai uniti puteti invige! ,,Prin noi insine,,! Pana la capat!

Comentariile sunt închise.