Marius Oprescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea CJ Olt

0
703

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și-a depus candidatura din partea PSD pentru un nou mandate în fruntea forului județean. Însoțit de primarul Emil Moț, care vrea să ducă mai departe proiectele derulate de Primăria Slatina, Oprescu a fost prezent, vineri, la Biroul Electoral Județean Olt din sediul Prefecturii Olt, pentru a-și depune candidatura sa, dar și candidaturile pentru lista consilierilor județeni din partea PSD pentru anii 2020 – 2024.

„Ca de fiecare dată, suntem organizați, am știut să facem o campanie pozitivă și anul acesta ne-am propus acest lucru, sub dezideratul campaniei «Investim în Olt». Cred că am venit și de această dată cu o echipă coerentă, profesionistă și cu experiență în administrație publică. Avem și oameni noi, de asemenea avem și oameni care au mai fost consilieri județeni, care știu ce au de făcut, care știu să se prezinte în fața cetățenilor din județ, să le preia ideile și să le transpună în proiecte astfel încât tot ceea ce facem la Consiliul Județean să fie în interesul oamenilor”, a spus Marius Oprescu, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ.

Oprescu a precizat că Organizația Județeană a PSD va continua Campania de strângere de semnături.

„Numărul de semnături pe care le-a strâns PSD este mare. În momentul de față avem peste 47.000 de semnături, astăzi (vineri n.r.) am venit aici cu un număr de 35.000 semnături, nu le-ați văzut dumneavoastră, pentru că noi n-am avut decât dosarele de candidatură, pentru că ar însemna foarte mult și le-am trimis înainte, deja să fie la BEJ. Campania PSD de strângere de semnături nu s-a încheiat, chiar dacă numărul de semnături pe care trebuia să-l depunem oficial aici este unul foarte mic, noi am vrut să intrăm în contact cu cetățenii, să vedem care este susținerea lor pentru noi și vom face acest lucru până la începerea campaniei electorale”, a mai declarat președintele PSD Olt.