Marius Oprescu, despre numirea lui Stănescu în funcția de președinte executiv al PSD: „Era persoana cea mai credibilă pentru această funcție”

0
1256

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, că misiunea noii conduceri centrale a PSD este să țină partidul unit și să păstreze majoritatea parlamentară.

 „Pentru perioada următoare misiunea noii conduceri a partidului este să reușească să țină echipa unită, să reușim să păstrăm majoritatea parlamentară, pentru că avem un program de guvernare care trebuie dus la capăt”, a declarat Marius Oprescu. 

Întrebat de jurnaliști care este punctul de vedere personal vizavi de numirea lui Paul Stănescu în funcția de președinte executiv al PSD, Oprescu a declarat:  „Era persoana cea mai credibilă pentru această funcție pentru că așa cum știți de aproape un an de zile  organizația Olt, prin vocea domnului președinte, Paul Stănescu,  a tot vorbit despre un management defectuos la nivel de conducere centrală a partidului. Iată că au venit alegerile europarlamentare care ne-au demonstrat acest lucru. PSD a coborât de la 46 la sută la parlamentare la 23 la sută. Practic, am pierdut jumătate din procentele pe care le-am avut. Acest lucru  se datorează nu unui program de guvernare prost, pentru că așa cum știți s-au făcut foarte multe lucruri bune în țară, ci se datorează unui management defectuos,  unei proaste comunicări și bineînțeles și alte lucruri care țin de bucătăria internă a unui partid. Lucrurile acestea cred că trebuie schimbate”, a conchis președintele executiv al PSD Olt.