Ludovic Orban, la Slatina. Nucleul partidului, la Olt

0
788

Ludovic Orban a fost prezent vineri, 11 martie, la Slatina, pentru a lansa Filiala Olt a Forței Dreptei, alături de el fiind și deputații Violeta Alexandru, Antonel Tănase și Adi Miuțescu și senatorul Ion Iordache. Conferința de presă a fost susținută la Hotelul Bulevard din Slatina.

Filiala județului Olt a partidului înființat de Ludovic Orban îl va avea ca și coordonator pe Marian Doagă, fost consilier local la Primăria Slatina, din partea PNL.

Grupul de inițiativă a filialei de la nivelul județului Olt are următoarea componență: Marian Emanuel Doagă –coordonator Grup de Inițiativă, printre membri fiind: Cătălin Andronesi, Gheorghe Ristea, Constantin Mihalache, Florea Sterie (fostul director operațional de la Alro), Ioan Popa, Marius Dumitrel, Ion Lunganu, Nicoleta Iliescu, Doina Călugăr, Sorin Țîrcomnicu, profesorul Vlad Smarandache.

Orban a precizat că a înființat acest partid pentru a rămâne consecvent angajamentelor pe care le-a luat față de cetățenii ce i-au acordat votul în 6 decembrie 2020.

„În urmă cu trei luni, am anunțat intenția constituirii noii formațiuni politice, Forța Dreptei. Motivele care au stat la baza deciziei noastre de a pleca din PNL și de a rămâne consecvenți în angajamentele pe care le-am luat față de cetățenii ce ne-au acordat votul în 6 decembrie 2020, pentru că, știți, PNL=PSD. Astăzi, nu mai există nicio forță de Centrul-Dreapta care să  fie onestă, profesionistă, corect, toată partea din societate care crede în valorile liberale, această necesitate politică, noi am considerat că trebuie să-i dăm un răspuns potrivit prin constituirea acestei formațiuni, care are la bază valori liberale, conform liberalismului practicat în Perioada Interbelică”, a spus Doagă.

Filiala din Olt este coordonată de Marian Doagă, care a precizat că a ales să-l urmeze Ludovic Orban, pentru că se aseamănă cu acesta.

„Aș fi vrut ca fiecare consilier local, nu numai din Slatina, să facă ce am făcut eu într-un an. Începând de la inițiativa de supralărgire a străzii Pitești (…) și alte activități pe care le-am prezentat. Sunt un om vertical și nu accept să fac compromisuri. Am fost unul dintre puținii din județul Olt ce am fost în echipa Ludovic Orban, cred că ne asemănăm, suntem la fel, suntem buni români și vrem binele românilor”, a spus Doagă.