Liviu Voiculescu: ”Guvernul României intenționează pentru această toamnă introducerea programului “Rabla pentru becuri””

0
83

Guvernul României intenționează introducerea programului “Rabla pentru becuri”. Prin acest program, românii pot primi vouchere în valoare de 200 lei pentru înlocuirea becurile vechi din casă cu unele eficiente din punct de vedere energetic, potrivit senatorului de Olt Liviu Voiculescu:

Ținând cont de contextul crizei energetice actual, autoritățile din România sunt preocupate pentru creșterea gradului de conștientizare în rândul populației privind necesitatea implementării unor măsuri care să conducă la o economie în ceea ce privește consumul energetic. Iar una dintre soluțiile propuse este înlocuirea becurilor clasice cu cele economice. În acest sens, Guvernul României intenționează pentru această toamnă introducerea programului “Rabla pentru becuri”. Prin acest program, românii pot primi vouchere în valoare de 200 lei pentru înlocuirea becurile vechi din casă cu unele eficiente din punct de vedere energetic. 

Pentru acest program, preconizat a fi demarat spre sfârșitul lunii octombrie, statul român va aloca 400 milioane de lei.” a declarat Voiculescu.