Liviu Voiculescu față în față cu jurnaliștii din postura de președinte al PNL Olt

0
527

Primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, este noul șef al PNL Olt după decesul președintelui ales al organizației, Costel Moisescu. Acesta a susținut marți o conferință de presă în care a invitat toți membrii din mass media locală. La începutul conferinței Voiculescu a dorit să se țină câteva momente de reculegere în memoria celui care i-a fost prieten și mentor, Costel Moisescu.

„Faptul că astăzi mă aflu în fața dumneavoastră este o datorie morală dacă vreți să-i spun așa față de un om deosebit. Costel Moisescu a fost un bun prieten și un om de la care am avut multe de învățat. Așa cum știți cu toții în cadrul Biroul Politic Județean de săptămâna trecută am fost fost mandatat să preiau conducerea PNL Olt. 24 de voturi au fost pentru în timp ce alte două împotrivă și alte două abțineri. În calitatea mea de președinte interimar voi avea discuții cu cei de la centru pentru a stabili cât mai repede data alegerilor interne. După o așa mare nenorocire cum a fost plecarea fulgerătoare dintre noi a președintelui Costel Moisescu trebuie să ne regrupăm și să menținem o stabilitate în partid. Ne dorim unitate în partid, acum este liniște și spre să pot face multe lucruri pentru acestă formațiune politică”, a spus Liviu Voiculescu, în cadrul conferinței.

Acesta a mai punctat și faptul că se va înscrie în cursa internă pentru alegerile din PNL Olt. Totodată a menționat că nu știe cine va mai candida, dar în PNL toată lumea este liberă să se înscrie.