Ionuţ Roşianu, candidatul PSD pentru Primăria Bărăşti

0
580
Tânărul Ionuţ Roşianu a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD Bărăşti, în cadrul unui eveniment la care au participat preşedintele PSD Olt Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Județean Olt Ionuţ Ivan, suprefectul Cosmin Floreanu, dar și deputaţii Emil Albotă și Marius Iancu. Totodată, socialul-democratul va candida la alegerile viitoare pentru funcția de primar al comunei Bărăști:
Sunt bucuros să vă anunț că am primit girul din partea Organizației PSD Olt pentru a deveni președintele Organizației PSD Bărăști și viitorul candidat al partidului pentru funcția de primar în localitatea noastră.  Această poziție reprezintă o mare responsabilitate pentru mine și, așa cum mă știți, o voi aborda cu mare seriozitate.  Împreună putem construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră.  Cu entuziasmul și priceperea mea, sprijinul dumneavoastră și susținerea PSD Olt, cea mai puternică echipă politică și administrativă din județul nostru, sunt convins că proiectele noastre vor deveni realitate. 

Acordați-mi șansa de a demonstra și de a  pune Bărăștiul pe harta investițiilor județene!„ a transmis Ionuţ Roşianu, candidatul pentru Primăria Bărăști.

Prezent la eveniment, deputatul Marius Iancu l-a felicitat pe Ionuț Roșianu, asigurându-l de tot sprijinul său:

Ionuț Roșianu, un tânăr fermier, ambițios și cu viziune pentru dezvoltarea comunei sale, va fi viitorul primar al comunei Bărăști! El a fost ales președintele PSD Bărăști și candidatul nostru la alegerile locale din 2024. Locuitorii comunei așteaptă și își doresc continuarea dezvoltării localității lor, după patru ani de stagnare și inactivitate administrativă! Felicitări și mult succes, Ionuț!” a spus Iancu.