Gigel Știrbu, atac dur la adresa lui George Simion

2
221

Deputatul de Olt Gigel Știrbu, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, îl critică pe George Simion, liderul partidului AUR, după ce acesta, George Simion, a declarat  că România nu mai trebuie să finanţeze „nici măcar cu un leu” guvernul de la Chişinău și susține că s-au alocat „prea multe fonduri” pentru refugiaţii ucraineni.

„Săptămânal, liderul de partid George Simion uimește spațiul public cu declarații halucinante și absurde. De data aceasta, Simion cere ca România să nu mai ajute Republica Moldova în pragul acestei ierni grele, cu resurse materiale și financiare, dar totodată cere ”guvernelor de la București și Chișinău să inițieze consultări în vederea reunificării statului și a națiunii române”.

Deși trăim vremuri tulburi, trâmbița Kremlinului din partidul AUR trebuie să-și justifice arginții rusești și se activează în a da declarații care contrazic gândirea logică.

Cât de demagog poți să fii, în a te bate cu pumnii în piept toată ziua cât esti de unionist, că vrei să te unești cu frații moldoveni de peste Prut, dar în același timp să cerți guvernul român că-i sprijină pe frații tăi și să declari că nu s-ar cuveni ”niciun leu pentru guvernul de la Chișinău”!

Pare că Simion face tot ce-i stă în putere pentru a servi perfect intereselor Rusiei de a genera instabilitate într-o ţară membră UE și NATO. Să nu uităm că România va intra peste puțin timp în spațiul Schengen.

Atunci când la graniţele ţării se desfăşoară un conflict armat, când urmează o iarnă grea in toată Europa, liderii politici ar trebui să fie chibzuiți în declarații, dar liderul unionist AUR nu face altceva decât să preia mesajele de propagandă ale Rusiei în România, ca un vrednic tovarăș și agenț de influență, și să le trâmbițeze pe la ce microfon prinde.

Când ești perfect demagog, când nu ai argumente și nici exercițiul educației democratice, argumentul cel mai îndemână al liderului de galerie este urlatul la tribună de pe fițuicile rusești.

Orice zi în care un inconștient precum George Simion își spune deputat și vorbește de la tribuna Parlamentului sau de la tribuna oricărei televiziuni, este o zi pierdută pentru România și pentru democrația noastră”, a scris, pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu.

2 COMENTARII

 1. Uneori sunt de neinteles gesturile si actiunile lui George Simion.
  Lumea il aplauda…nu in totalitate. Poate nu il intelege, multe dintre ,,miscarile,, lui fiind ,,orchestrate,,….
  Dar adevarul crud, scos la lumina cu diferite ocazii, trebuie cunoscut si popularizat in fata cetatenilor: s-a ,,cascat,, o gaura mare intre cetatean si politician:
  intre cei votati DE NOI SI CEI CARE AJUNG SA NE REPREZINTE, desi sunt aceeasi oameni!
  CE SE INTAMPLA ACOLO, IN PARLAMENTUL TARII?
  Li se sterg promisiunile facute in campania electorala, li se ,,spala,, mintile, creierele?
  Este de neinteles cum un OM, CARTE VINE SI ,,CERSESTE,, VOTUL cetateanului, IL UITA!
  NU AR FI BINE CA, LA UN AN DE LA DEPUNEREA JURAMANTULUI DE CREDINTA FATA DE PATRIE SI POPOR, IN PARLAMENTUL TARII, NOII ,,CIOCOI,, SA FIE JUDECATI DE PROPRIUL ELECTORAT SI SANCTIONATI, DACA NU ISI RESPECTA PROMISIUNILE ELECTORALE?
  CHIAR CU DEMISIA SAU DEMITEREA! SI….URMATORUL PE LISTA!!!!!

 2. Nasule, esti prea dur cu colegul tau de Parlament…..
  Nu esti prea departe de el…nu (prea) ai facut nimic in cele trei-patru mandate de parlamentar de Olt pentru cetatenii judetului Olt care TE-AU FACUT OM!
  De la alcool in Parlamentul tarii…e ceva, NU?
  Iar colegul,,Mamba,, de la pacanele in Comisia de Control a SIE…EXTRAORDINARA cariera politica DE MILITIAN!
  Asa ca,,,mucles,,!!!
  Ai datorii mari fata de noi, cetatenii votanti! Prea mari ca sa le (mai) poti ,,plati,,!

Comentariile sunt închise.