FOTO. Brînaru, start în cursa pentru Primăria Scornicești. Marius Iancu: „Nu s-a făcut nicio investiție majoră”

0
517

George Brînaru, candidatul PSD pentru Primăria Scornicești și-a depus luni, 17 august, candidatura. Acesta a fost susținut de către deputatul Marius Iancu și directorul CAO, Cătălin Ușurelu.

Deputatul Marius Iancu a precizat că orașul Scornicești, care a fost lăsat în paragină în ultimul deceniu, are nevoie de George Brînaru.

„Am fost alături de George Brînaru la depunerea candidaturii pentru Primăria orașului Scornicești și m-am bucurat să văd că George este susținut și apreciat de mulți locuitori ai Scorniceștiului. Sunt convins că va fi un primar bun, primarul de care acest oraș, lăsat în uitare și paragină de administrațiile locale, din ultimii 10 de ani, are nevoie”, a scris deputatul Marius Iancu pe pagina sa de socializare.

Parlamentarul oltean spune că în acest oraș nu s-a făcut nicio investiție majoră în ultimii zece ani.

„Sunt atât de multe de făcut în Scornicești, iar George a pregătit un amplu program de dezvoltare a orașului bazat pe studii sociologice și analize. Acestea au arătat că peste 70% dintre locuitori sunt nemulțumiți de administrația liberală, sunt dezamăgiți că în orașul lor nu sunt locuri de muncă și nu s-a făcut nicio investiție majoră. Așa că George și echipa sa de consilieri locali vor avea mult de lucru în următorii 4 ani. Împreună cu oamenii din Scornicești vor reconstitui orașul!”, a adăugat Marius Iancu.