Femeile social-democrate, sărbătorite la Caracal

0
1515
Mare petrecere joi seara la Caracal, unde peste 400 de doamne și domnișoare, membre ale Organizației de Femei PSD Caracal, au sărbătorit cum se cuvine Ziua Femeii.
Evenimentul fastuos a avut loc la restaurantul Romula Imperial, într-un cadru special amenajat, pentru ca femeile din Organizația PSD Caracal să aibă parte de o seară memorabilă, de care să–și amintească cu drag.
La eveniment au fost prezenți  Siminica Mirea -senator PSD de Olt, Marina Samiee- viceprimar al Municipiului Caracal, Adrian Chesnoiu- deputat PSD Olt, Ion Doldurea- primarul Municipiului Caracal, președintele TSD- Bogdan Mihuți, președintele OPSD- Toma Prună și consilieri locali.
Într-o dispoziție de zile mari, femeile social-democrate din Caracal au sărbătorit timp de câteva ore într-un mare stil. Un meniu ales, muzică bună, dans, dar și o serie de surprize, tombole și o mulțime de premii, au întregit o atmosferă de neuitat. Una din cele mai așteptate seri dar și spectaculoase, unde ringul de dans a fost neîncăpător când s-a încins
distracția.
O atmosferă plină de eleganță, rafinament, frumusețe. Entuziasmul, zâmbetele și voia bună au fost principalele ingrediente ale unei petreceri reușite, dedicată femeilor.
Organizația de Femei a PSD Caracal dovedește că este una dintre cele  mai puternice și unite organizații”, a declarat Adrian Chesnoiu – deputat
PSD Olt.
Împreună cu primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, acesta le-a urat doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă,să se bucure de apreciere, grijă, liniște sufletească și să aibă un an așa cum și-l doresc.
 Marilena Vasile