Dragnea, DECIZIE şocantă, după referendum: şi-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache

0
540

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Decizie de ultimă oră a lui Liviu Dragnea! Liderul PSD i-a delegat lui Florin Iordache atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților. Nu întâmplător, spun surse din PSD. Iordache ar urma să sesizeze, luni, Curtea Constituțională cu privire la un conflict între Parlament și Parchetul General, cu privire la protocolul semnat de SRI și Parchet în 2016.

Mai mult, Liviu Dragnea și-a lăsat chiar şi partidul de izbeliște, din prima zi a referendumului, spun surse Realitatea TV.

Sâmbătă la prânz, după ce a votat la referendum, șeful PSD a fugit la Scroviștea. Sursele citate spun că Dragnea ar fi luat această decizie după ce a văzut că referendumul eșuează.

Recent, Dragnea a fost acuzat de Gabriela Firea că ia deciziile din partid printr-un „grup micuț, numit grupul de la Scroviştea”. Sursele Realitatea TV au deconspirat identitatea sfătuitorilor lui Dragnea, iar între aceștia ar fi poetul Mircea Dinescu, jurnalistul Doru Bușcu și Darius Vâlcov.

Mai este de menționat faptul că la sediul PSD nu a mai fost nimeni pe timpul referendumului care să mobilizeze membrii de partid și simpatizanții la vot, iar duminică seara, la declarații nu venit președintele partidului, ci Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct PSD.

Reamintim că Referendumul pentru redefinirea familiei a eşuat, iar Constituția nu va fi modificată. Rezultatul final arată că nu s-a atins pragul necesar pentru validare. Prezența la vot a fost de 21,61%, sub pragul de 30%, necesar pentru a trece.

Sursa: realitatea.net