Conferința Județeană a PSD Olt va stabili delegații la Congres

0
730

Reprezentanții PSD Olt se vor întâlni vineri, 21 iunie 2019, în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, în cadrul  în cadrul Conferinței județene a partidului, pentru a stabili delegații care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie 2019, care va avea loc în București.

Delegații vor fi stabiliți din rândul parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, directorilor PSD, reprezentanți ai organizațiilor de tineret, femei și pensionari. În total vor fi 157 de delegați din Olt care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie. Ședința va fi condusă de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu și secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.  La Congresul PSD din 29 iunie ar urma să fie ales președintele PSD, președintele executiv al PSD și secretarul general al PSD.

Pentru stabilirea delegațiilor care vor participa la Congresul PSD din 29 iunie avem un Comitet Executiv pe data de 21 iunie, de la ora 13.00, în sala de ședințe a Consiliului Județean.  Comitetul Executiv convoacă Conferință Județeană și vom stabili delegații la Congres care sunt în număr de 157 conform normei de reprezentare transmise de la București. Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie la Sala Palatului, de la ora 11.00. În cadrul Congresului va fi ales președintele, președintele executiv și secretarul general al PSD”, a declarat secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.