14.1 C
Slatina
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Politica Complet neașteptat! Cine va deschide lista PSD la europarlamentare!

Complet neașteptat! Cine va deschide lista PSD la europarlamentare!

0
642
Alegerile europarlamentare se apropie, iar PSD încă nu și-a definitivat lista cu cei pe care dorește să-i trimită în Parlamentul European. Liviu Dragnea a negociat la sânge fiecare loc în parte, iar surprizele vor curge lanț. Conform unor surse politice, Rovana Plumb este cea care va deschide lista.

Alegerile europarlamentare sunt importante pentru partide fiindcă sunt un reper înainte de prezidențiale. Cele din 2014 au fost câștigate entuziasmant de PSD, care a trimis 16 eurodeputați la Bruxelles. Pe listă vor fi nume surpriză. Deși s-a insistat mult pe numele Sandra Stoicescu, se pare că a fost doar o metodă printru care Liviu Dragnea a vrut să o enerveze pe Gabriela Firea. Vedeta Antena 3 care s-ar afla, însă pe locul 2 pe liste ar fi Carmen Avram.

Cea mai mare surpriză o reprezintă numele Cătălinei Ștefănescu. Acesta devenea deputat în 2012 la doar 24 de ani. Victor Ponta a sugerat într-o postare pe facebook ca aceasta ar fi fost la acea vreme iubita liderului PSD, care ar fi insistat mult pe lângă George Maior să o angajeze la SRI.

Alte nume neașteptate sunt Maria Grapini,  susținută de Dan Voiculescu sau Victor Negrescu (reevaluat).

Cum ar putea arăta lista PSD pentru europarlamentare și conform Adevărul:

Rovana Plumb
Carmen Avram
DragoşBenea
Claudiu Manda
Dan Nica
Ioan Mircea Pascu
Maria Grapini
Victor Negrescu
Natalia Intotero
Bianca Gavriliţă
Cătălina Ştefănescu
Emilian Pavel
Victor Boştinaru
Maria Zoană
Claudia Ţapardel

Sursa: capital.ro