Bătaie cu iz politic, la Vișina Nouă

0
2789

Scandal la Vișina Nouă, chiar în Sâmbăta Paștelui. Primarul din Vișina Nouă, Cristian Țol, a avut o altercație cu președintele PNL Vișina, Marin Șarpe.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că primarul localității Vișina Nouă l-a bătut pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe și că liberalul se află la Spitalul Corabia.

„Un incident deosebit de grav a avut loc la Vișina Nouă. Primarul PSD al localității, Cristian Țol, l-a bătut grav pe președintele PNL Vișina, Marin Șarpe. Primarul și viceprimarul din Vișina Nouă au coborât din mașină și l-au luat la bătaie pe președintele PNL Vișina, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Corabia. Nu știu din ce motive a început altercația”, a precizat Liviu Voiculescu.

O localnică din Vișina Nouă a spus că primarul a fost nemulțumit că PNL-iștii împart măști și cozonaci prin comună chiar în Sâmbăta Paștelui. Și primarul ar fi făcut acest lucru în urmă cu puțin timp.

„Cei de la PNL împărțeau măști în comună. Primarul a scos telefonul să-i filmeze. Apoi primarul i-a dat doi pumni și i-ar fi rupt proteza. Și primarul a împărțit măști și pachete simpatizanților PSD. Cei de la PNL au mers din casă în casă și au împărțit oamenilor, indiferent de culoarea politică. Am auzit că primarul și-ar fi rupt cămașa de pe el, să zică că și el a fost lovit, așa vorbește lumea prin sat. El când a dat, nimeni nu s-a luat de el. În mașină cu primarul mai erau și vicele și fratele viceprimarului”, a spus o femeie din Vișina Nouă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„În această după-amiază, un bărbat din comuna Visina Nouă a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat din localitate. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de “lovirea sau alte violențe ” și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Primarul din comuna Vișina Nouă, Cristian Țol,  nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.