Voiculescu: ”Tinerii care participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor putea beneficia lunar de un stimulent financiar în valoare de 150 de lei”

0
134

Conform senatorului de Olt, Liviu Voiculescu, tinerii ce participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor putea beneficia lunar, începând de anul viitor, de un stimulent financiar în valoare de 150 de lei.

Începând de anul viitor tinerii care participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor putea beneficia lunar de un stimulent financiar în valoare de 150 de lei.  Potrivit unui proiect de lege aprobat de Parlament, copiii și juniorii legitimați la cluburi sportive și care participă la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor primi lunar un stimulent sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv. Tichetele vor avea o perioadă de valabilitate de un an de la data emiterii și vor putea fi utilizate pentru achiziția de articole și echipamente sportive, pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală. Proiectul urmează să fie promulgat de președintele României.” a transmis Voiculescu.

Tichetele lunare de sportiv vor avea o valoare nominală de 150 de lei și vor putea fi utilizate numai pe teritoriul României, pentru achiziția de articole și echipamente sportive specifice disciplinei practicate, pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală.

Tichetele de sportiv vor avea o perioadă de valabilitate de un an de la data emiterii și vor fi distribuite sportivilor începând de anul viitor.