Siminica Mirea, mesaj de Ziua Mondială a Tineretului

1
99

În 1999, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a aprobat recomandarea făcută de Conferinţa mondială a miniştrilor responsabili pentru Tineret ca 12 august să fie declarată Ziua internaţională a tineretului.

Astăzi, când tinerii sunt vedetele datei de 12 august, senatorul de Olt, Siminica Mirea, a ținut să transmită următorul mesaj:

Astăzi, 12 august, cu mândrie sărbătorim Ziua Mondială a Tineretului, un moment de profundă semnificație pentru prezentul și viitorul nostru colectiv.

În această zi, ne concentrăm atenția asupra vocilor tinere, a ideilor lor progresiste și a angajamentului lor ferm în a modela cursul evenimentelor globale. Tinerii reprezintă coloana vertebrală a schimbării sociale, politice și economice. Îi încurajăm să continue să-și exprime opiniile, să-și aducă contribuția valoroasă și să devină agenți activi în realizarea unei lumi mai echitabile pentru toți.
Haideți să ne unim pentru a celebra energia și pasiunea tinerilor, inspirându-ne din determinarea lor de a transforma visurile în realitate.” a transmis Mirea.

1 COMENTARIU

  1. Ziua mondiala a tineretului îngropat de viu de către PSD. Nu ii este rușine sa vorbească aceasta cotoarba batrana. Rușine nesimțiților!!!

Comments are closed.