Producătorul român de tractoare IRUM lansează O NOUĂ GENERAȚIE DE UTILAJE!

0
1299

Producătorul român de tractoare IRUM Reghin anunță, într-un comunicat transmis Agroinfo, că lansează o nouă versiune a celui mai prețuit utilaj din domeniul forestier românesc – TAF 690.

„IRUM Reghin este o companie cu capital privat integral românesc. Compania funcționează de aproape 70 de ni. Astăzi, IRUM este o fabrică integrată cu peste 500 de angajați și cu un flux tehnologic care acoperă toate fazele producției de tractoare și utilaje forestiere românești. Pe platforma fabricii sunt turnate și prelucrate piesele, au loc acoperirile metalice și tratamentele termice. Totul, până la montajul final.

După o serie de investiții masive în tehnologie, IRUM, prin centrul de cercetare și dezvoltare iFOR, a ajuns la momentul în care lansează o nouă versiune a celui mai prețuit utilaj din domeniu forestier românesc – TAF 690.

Noul TAF 690 este un utilaj  cu o serie de îmbunătățiri importante pe componentele majore, atât din punct de vedere ergonomic, cât și din cel al performanțelor. Utilajul este gândit să satisfacă cerințele pieței actuale: are putere mai mare, dar consumurile sunt mai mici, iar costurile de mentenanță unt mai scăzute.

Realizarea noului utilaj forestier a presupus și o serie de parteneriate cu unii dintre cei mai mari jucători la nivel mondial din domeniul proiectării de subansamble. Acest proiect ambițios a implicat munca a peste 30 de ingineri de la IRUM, care au reproiectat și testat toate noile componente ale utilajului.

Noul TAF 690 va fi prezentat public în mod oficial de conducerea companiei IRUM Reghin vineri, 1 octombrie 2021, în cadrul Zilei Forestierului, eveniment organizat de ASFOR la Roznov, în județul  Neamț.

Sursă: www.agroinfo.ro