Povestea unei tinere din Slatina care a transformat în afacere cea mai arzătoare problemă a planetei

3
2874

Şi-a petrecut copilăria la Slatina, unde a făcut şi studiile preuniversitare. Ajunsă la Bucureşti, pentru a urma cursurile ASE-ului, a început să şi muncească; de la vârsta de 18 ani a înţeles ce înseamnă răspunderea pentru acţiunile proprii şi a simţit pe propria piele „grija zilei de mâine”. Profesorii de la ASE i-au sporit interesul pentru business şi motivaţia de a dezvolta ceva pe cont propriu. Protejarea mediului înconjurător, politicile de sustenabilitate şi economie circulară au devenit preocuparea sa principală.

A înfiinţat prima companie în acest domeniu în urmă cu opt ani, pornind cu trei angajaţi; acum, echipa depăşeşte 40 de oameni. În plan personal, se declară o femeie împlinită, fiind mamă şi soţie. „Credinţa în Dumnezeu şi munca susţinută au fost esenţiale pentru ceea ce sunt astăzi şi sunt hotărâtă să păstrez aceste valori în viitor.”

„Am simţit dintotdeauna dorinţa de a clădi, de a pune cărămizi una peste alta. Când te apuci de sport după o lungă perioadă de pauză (şi motivată, în cazul meu, de naşterea celor doi băieţi ai mei), deşi la început îţi este greu să intri într-un ritm, observi apoi că îţi doreşti din ce în ce mai mult, că vrei mereu să depăşeşti ştacheta zilei precedente. La fel şi în parcursul profesional. Orice ştachetă la care am ajuns m-a făcut să îmi doresc să ajung la următoarea. Am această ambiţie şi, recunosc, îmi place provocarea de a evolua.”

Sursă: www.businessmagazin.ro

3 COMENTARII

  1. Mare stire de senzație!!! Sau nu stiti cine este doamna? În primul rând, nu este din Slatina, ci din Potcoava. Este fiica lui Citu, director la Agenția de somaj și soția ,, marelui Remus Truica”. Asa ca nu este afacerea ei, ci a soțului, condusă de el de acolo de unde este. I-a făcut si 2 băieți, ca sa fie sigura ca ajunge ,, mare femeie de afaceri”.

  2. Cred că s-a trezit un pulifrici ziarist deținător de laptop roșu, proprietate guvernamentală, și în timp ce își bea cafeaua la Deja-Vú mai dă un copy-paste la cele mai de 2lei știri…

Comments are closed.