Luna Plină și Eclipsa de Lună în Balanță pe 25 martie 2024

0
227

Luna plină a lunii martie se ridică la șase zile după echinocțiul de primăvară și marchează prima eclipsă de lună din 2024. Acest lucru duce la intensificarea energiei ei de trei ori mai mult, spun astrologii. Află totul despre Luna Plină și Eclipsa de Lună în Balanță pe 25 martie 2024.

Luna plină din această lună răsare pe 25 martie (la șase zile după echinocțiul de primăvară).

Celebrul astrolog Kyle Thomas spune că aceste perioade „simbolizează puncte de cotitură, culmi, sfârșituri sau treziri cu trei zile înainte și după”, potrivit People.

Luna plină din martie marchează, de asemenea, prima eclipsă din 2024 și prima dintre două în Balanță. Tot astrologul menționat mai sus spune că Eclipsele de Lună „sunt de trei ori mai intense, mai emoționale și mai puternice”.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Uită-te bine la relațiile tale. Eclipsa de lună plină din martie va aduce oportunitatea de a te apropia mai mult ca niciodată de partenerul de cuplu sau să vă facă să vă despărțiți.

Etape majore ar putea avea loc în această perioadă. S-ar putea să descoperi că poți să treci prin dramă sau că poate este mai bine să vă dați reciproc spațiu.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Această eclipsă de lună va provoca „schimbări mari” în jurul carierei. În perioada următoare sunt șanse să fii mai ocupată ca niciodată, în timp ce jonglezi cu multe responsabilități diferite pentru job.

Atenția ta s-ar putea, de asemenea, „să se îndrepte spre sănătatea ta” în apropierea acestui tranzit. Acest lucru îți poate oferi șansa de a „schimba rutina și de a face alegeri mai sănătoase în ceea ce privește rutina de sport și dietă”.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luna plină din martie te-ar putea determina să ieși și să te distrezi, fie că este vorba de hobby-uri sau de dragoste. Aceasta este „una dintre cele mai importante perioade în care cei singuri sunt dispuși să găsească pe cineva care să aprindă flăcările în inima lor.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Pregătește-te să simți sentimentele. Eclipsa de lună plină din martie „va pune în evidență trecutul tău, precum și familia, moștenirea și educația”, spune Thomas. „Este posibil să fie nevoie să acorzi atenție unei situații familiale sau parentale semnificative.”

Leu (23 iulie-22 august)

Luna plină din martie „îți va aduce o serie de idei interesante care te energizează pentru a-ți transmite viziunea lumii”, spune Thomas. Dacă ești ancorată în proiecte importante, nu mai sta pe gânduri și ia atitudine atunci când ai ceva de spus.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Thomas prezice că luna plină din această lună va „dinamiza sectorul prosperității, oferindu-ți șansa de a genera bani și de a evalua bugetul”. Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu, o nouă ofertă de muncă sau un alt proiect, explică el.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Puterea este în mâinile tale. Thomas spune că eclipsa de lună plină din martie „ar putea aduce punctul culminant al unui proiect sau al unui efort personal semnificativ asupra căruia te-ai concentrat foarte mult”.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Eclipsa de Lună plină din martie „îți va spune să faci o pauză, să te odihnești mai mult și să te reîncarci pentru a te bucura de vibrațiile bune”, spune Thomas. Visele tale vor fi destul de intense în această perioadă, așa că ascultă ce îți spun inima și instinctul.

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec.)

Eclipsa de Lună Plină „va dinamiza viața socială și va aduce evenimente interesante în calendarul tău”, spune Thomas. Distrează-te alături de prieteni și cunoaște oameni noi. Pune munca pe locul doi și acordă o atenție mai mare relaxării.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Cu Eclipsa de Lună plină care va pune în prim plan cariera și averea, Thomas spune că „ai putea fi pregătită pentru o revizuire, o promovare sau o nouă ofertă de muncă”.

Este o perioadă bună pentru a „reflecta asupra a ceea ce ai construit în ultimul an”, dar și „la ce ai dori să faci în viitor”.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Eclipsa de lună plină din această lună „te încurajează să explorezi noi teritorii și orizonturi”. Curiozitatea ta poate atinge cote înalte, mai ales asupra a ceea ce viața are de oferit. E un moment grozav să faci tot ce îți trece prin minte.

Pești (19 februarie-20 martie)

Apelează cu încredere la ceea ce îți oferă viața. Luna plină din martie „va pune în evidență locul în care te afli într-un parteneriat semnificativ”. Sunt două căi pentru tine. Fie te apropii mai multe de partenerul de cuplul, fie decideți să mergeți pe drumuri separate. „Egalitatea și echilibrul în conexiunile tale sunt importante acum”.

Sursă: stiripesurse.ro