Liviu Voiculescu, despre primul an al Guvernului Ciucă

0
167
Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu a trecut în revistă realizările Guvernului Ciucă la un an de la învestirea sa. Parlamentarul oltean susține că această guvernare a fost una sănătoasă și responsabilă capabilă să ofere românilor pachetele de măsuri menite să facă posibile atât continuarea investițiilor cât și protejarea celor vulnerabili, afectați de creșterile de prețuri:
O guvernare sănătoasă și responsabilă înseamnă sprijin pentru populație și mediul de afaceri, fonduri europene și demararea reformelor în sistemele vitale ale statului și societății. Acestea sunt principii și obiective pe care guvernul liberal și le-a asumat într-o perioadă dificilă pentru România, afectată de crize suprapuse. 
Cu eforturi conjugate, Guvernul României a reușit să ofere românilor pachetele de măsuri menite să facă posibile atât continuarea investițiilor cât și protejarea celor vulnerabili, afectați de creșterile de prețuri.
Iată că în prezent, la un an de la învestirea sa, guvernul condus de Nicolae Ciucă își poate trece în portofoliul realizărilor unele dintre cele mai importante obiective pentru români și pentru România: Ridicarea MCV pentru România; Compensarea facturilor la energie; Reducerea prețului la carburanți cu 50 de bani; Începerea exploatării gazului din Marea Neagră; Sprijin pentru pensionarii cu pensii mai mici de 3000 lei; Pregătirea aderării României la Spațiul Schengen; Creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene la 77%; Investiții străine directe în România; Creșterea pensiilor și salariilor; Programul “Sprijin pentru România” pentru populație și mediul de afaceri.
… Și mai sunt încă multe altele de realizat. 
Vor fi realizate! Pentru că asta înseamnă guvernare responsabilă, iar PNL și-a dovedit cu prisosință capacitatea de îndeplinire a angajamentelor asumate prin actul de guvernare, dar și faptul că poate fi un partener de încredere.” a transmis Voiculescu.