Mădălina Ghenea, de la fata simplă din Slatina, la vedeta de Hollywood

0
408

Mădălina Ghenea s-a remarcat ca una dintre cele mai de succes românce din industria cinematografiei. Născută în Slatina, tânăra a avut marele noroc ca la vârsta de 15 ani să câștige un concurs de modelling și să plece în Italia, unde a avut parte de o transformare fabuloasă din toate punctele de vedere.

Mădălina Ghenea este cunoscută la acest moment în plan internațional ca actrița de origine română ce a făcut senzație cu aparițiile ei în producții de mare anvergură, precum Familia Borgia și desigur, The House of Gucci, filmul în care a jucat alături de Al Pacino și alte nume mari de la Hollywood.

Totuși, puțini își mai amintesc acum cine era Mădălina Ghenea înainte să devină celebră și să fie comparată cu Sophia Loren, datorită frumuseții ei deosebite, cu forme apetisante și buze pline, care amintesc de legendara actriță italiană.

Cum a plecat Mădălina Ghenea din România la 15 ani

Mădălina s-a născut la Slatina, pe 8 august 1987 și și-a început cariera în lumina refletoarelor încă de când era copil și a concurat la emisiunea «Tip Top Minitop». Vreme de șapte ani, din copilărie până la vârsta adolescenței, Ghenea a luat lecții de balet și de pian.

Viitoarea vedetă de la Hollywood a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. Până la acest moment Mădălina era o adolescentă oarecare, dar momentul care prevestea că destinul ei avea să fi unul cu totul diferit de al colegelor ei de liceu, avea să vină atunci când a câștigat un concurs de modelling la vârsta de 15 ani.

La acel moment atuul fizic care a detașat-o de celelalte concurente a fost înălțimea ei. La 1,81 m și cu o siluetă extrem de subțire, Ghenea părea să aibă tipologia ideală ce ar fi catapultat-o imediat pe culmile industriei de modă. Și chiar așa a și fost. Cum a ajuns în Itaia, Ghenea a prezentat pentru mai multe branduri de lux și a defilat pe podiumurile de modă din toată lumea Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Desigur Mădălina Ghenea de la acea vreme nu seamănă deloc cu diva voluptoasă din prezent. Imaginile cu Ghenea la o vârstă ceva mai fragedă înfățișează o tânără cu un trup de silfidă, și un chip frumos ce nu are nimic de-a face cu diva voluptoasă din prezent.

Colaborarea cu Eros Ramazotti a adus-o în atenția publicului

Proiectul ce i-a oferit o mai mare vizibilitate la public și prin intermediul căruia și-a etalat pentru prima dată talentul de actriță a fost clipul faimosului Eros Ramazotti pentru piesa Il Tempo Tra Di Noi, din 2007. Acesta este și momentul când Ghenea ajunge în atenția presei din România care începe să scrie despre frumoasa româncă.

Operațiile estetice i-au consolidat satutul de divă

Mădălina Ghenea a trecut treptat prin câteva transformări la nivel estetic, căci și-a mărit sânii și și-a volumizat buzele, intervenții ce i-au conferit look-ul de divă absolută pentru care este cunoscută în ziua de azi.

Vedeta a debutat apoi ca atriță într-un film italian, ocazie cu care a oferit și primul ei interviu pentru o publicație italiană, iar un fragment a fost postat chiar pe pagina ei de Instagram.

,,Ceaușescu a condus un regim (comunist), dar toată lumea avea ce să mănânce și nu exista o prăpastie între cei bogați și cei săraci”, povestea actrița în 2011 despre România.

Mădălina Ghenea a ajuns la Hollywood

Apogeul din cariera Mădălinei Ghenea a fost momentul în care regizorul Ridley Scott a distribuit-o în filmul ,,The House of Gucci” alături de o distribuție strălucită, precum Al Pacino, Jeremy Irons, Lady Gaga sau Salam Hayek. Rolul pe care Mădălina Ghenea avea să-l interpreteze este chiar al idolului Sophia Loren, artista cu al cărei fizic a fost dintotdeaun asemănată.

Apariția Mădălinei Ghenea în ,,The House of Gucci” a fost una destul de scurtă dar de impact, căci la premiera filmului toți ochii au fost ațintiți asupra ei când a pășit pe covorul roșu.

Sursă: click.ro