Madalina Ghenea, slătineanca iubită de tot Hollywood-ul, apariție de senzație lângă un bolid de lux

0
462

Mădălina Ghenea face furori pe rețele de socializare cu fiecare apariție! Românca a avut o ședință foto incendiară. Cum a fost fotografiată.

Obiectivele camerelor o iubesc pe Mădălina Ghenea! Actrița este o figură îndrăgită la nivel mondial pentru felul în care arată.

Nu doar talentul o ajută pentru a-și menține o imagine perfectă, ci și frumusețea sa. Mădălina este fără doar și poate o femei specială, atrăgătoare, care dă foarte bine pe cameră.

Mădălina Ghenea pare că zilnic are sentințe foto profesionale, ea publicând imaginile în social media cu fiecare ocazie. Nu ratează niciun moment și le arată fanilor capodoperele sale.

De curând, acesta a participat la o ședință foto unde a fost îmbrăcată într-o rochie galben, pe corp, cu decolteu amplu și stă pe capota unui bolid de lux.

Mădălina Ghenea a reușit să aibă până la vârsta de 34 de ani o carieră impresionantă. Acesta s-a făcut remarcată încă de când era foarte tânără și a intrat în televiziune și modelling foarte repede, impresionând cu talentul său în fața camerelor de filmat.

Sursă: tvhappy.ro