Mădălina Ghenea s-a despărţit de tatăl fetiței?!

0
1342

Un nou scandal mediatic pare să intre în vizorul tabloidelor. Este vorba despre slătineanca Mădălina Ghenea care pare să fi intrat în conflict cu logodnicul său, milionarul Matei Stratan.

Se pare că s-ar fi rupt lanţul de iubire între Mădălina Ghenea şi Matei Stratan. Fotomodelul ar f plecat din ţară câteva zile, fără fetiţa sa. 

Răsturnare de situaţie pentru unul dintre cele mai îndrăgostite cupluri de la noi din ţară. Se pare că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au luat o pauză, mai mult chiar, ar fi rupt şi logodna.

Ruptura ar fi avut loc după ce vedeta a născut. Cei doi nu s-ar mai fi înţeles la fel de bine ca la început şi recent, au decis să ia o pauză. Fotomodelul a plecat din România pentru câteva zile, iar pe fiică a lăsat-o lui Matei Stratan.

De ceva timp, Mădălina Ghenea posta în mediul online fotografii în care scria că se simte pierdută. Oare se despart?

Vedeta nu a dat încă vreo declaraţie oficială.

Cine e Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi. La începutul lunii martie s-a aflat că vedeta e însărcinată, iar pe 2 aprilie a adus pe lume o fetiţă.