Mădălina Ghenea, prima reacție după ce s-a zvonit că se mărită cu Bobby Păunescu

1
615

Mădălina Ghenea este o femeie frumoasă, talentată și curtată de foarte mulți bărbați atât din showbizul românesc, cât și din afara lui. Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunță că va fi prezentă, alături de regizorul Bobby Păunescu, la un interviu. Fanii au sărit imediat la concluzii și au considerat că cei doi urmează să se căsătorească!

De-a lungul timpului s-a tot vehiculat în presă informația conform căreia Mădălina Ghenea și Bobby Păunescu ar avea o relație amoroasă. Deși bârfele au circulat, cei doi nu au ieșit niciodată public cu un răspuns, astfel oamenii au crezut ceea ce au vrut. Totuși, după ce s-a anunțat faptul că frumoasa actriță și celebrul regizor se vor întâlni, în secțiunile de comentarii au apărut tot felul de persoane care susțineau că urmează o mare nuntă în showbiz.

Probabil pentru că s-a săturat de toate vorbele false care se spun despre ea, Mădălina Ghenea a ținut să ofere un răspuns public, cu privire la situația ei sentimentală:

„Am avut un interviu și deja scrieți că mă căsătoresc. Nu am o relație. Nu vreau o relație. Nu mă căsătoresc. Nu vreau să mă căsătoresc!’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Sursă: www.protv.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.