Mădălina Ghenea, într-o rochie decupată și în față, și în spate, la o gală în Los Angeles. Românca stă trei luni în SUA

0
426

Mădălina Ghenea a lăsat în urmă casa din Italia pentru trei luni. Aceasta a plecat în SUA, unde continuă filmările la thrillerul „Deep Fear”, în care joacă rolul principal feminin, Naomi. În peliculă îl are partener pe Ed Westwick, cunoscut pentru serialul „Gossip Girl”. Nu numai filmările au dus-o pe româncă la Hollywood, ci și mai multe evenimente.

Primul la care a participat, Festivalul de Film Italia, desfășurat în Los Angeles, a arătat-o într-o formă fizică excelentă, elegantă și sexy. Rochia strălucitoare și lungă pe care a ales-o a fost decupată generos și în zona decolteului, dar și la spate.

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Ghenea este conștientă de atuurile cu care a înzestrat-o Mama Natură, așa că știe să profite de ele pentru a se pune în evidență. În plus, și ea face eforturi considerabile pentru a fi mereu ca scoasă din cutie. Înaltă, tonifiată și cu forme de invidiat, șatena are și un magnetism aparte care o face atât de dorită și de invidiată deopotrivă.

Înainte de a ajunge în Los Angeles, cu câteva zile în urmă, modelul a făcut anunțul că părăsește Italia pentru o perioadă de timp: „La revedere, Italia. Los Angeles pentru următoarele trei luni”a fost mesajul Mădălinei pe Instagram, însoțit de o fotografie din avion.

Sursă: www.profm.ro