Mădălina Ghenea, în colanți la Săptămâna Modei de la Milano

0
422

Mădălina Ghenea reușește să atragă atenția la fiecare apariție publică. Așa s-a întâmplat și recent, când a participat la Săptămâna Modei de la Milano, în calitate de invitat la un show de modă, nu de fotomodel, pe podium.
Săptămâna Modei de la Milano 2022 a început marți, 20 septembrie, și ține până astăzi, 26 septembrie. În cadrul evenimentului din Italia, multe case de modă și-au prezentat noile colecții, printre acestea și Max Mara, compania italiană de modă.

În timpul evenimentului, Mădălina Ghenea s-a remarcat printre cei prezenți, în fața podiumului de modă. Invitată la prezentare, românca a făcut furori cu apariția ei. A îmbrăcat o ținută elegantă, fresh, și foarte modernă. A asortat un sacou nude cu o pereche de colanți biker, de culoare crem. În picioare a avut o pereche de pantofi cu toc, nude și ei, și o poșetă de dimensiune medie. Vedeta a arătat că acești colanți pot fi integrați și într-o ținută elegantă, nu doar la un echipament sportiv.

În privința machiajului, Mădălina Ghenea a avut maro la ochi și nude pe buze, iar părul l-a avut pe spate, bucle lejere.

Sursă: www.libertatea.ro