Mădălina Ghenea este din nou „sola”

0
261

Mădălina Ghenea a confirmat oficial despărțirea de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani) chiar în ziua de Paște. Actrița și sportivul bulgar au trăit o poveste de dragoste timp de șase ani, însă au decis să o ia pe drumuri separate. Deși s-a speculat de mai mult timp că cei doi nu mai sunt împreună, vedeta a anunțat abia acum, în mod „oficial”, separarea.

Anunțul despre despărțirea de Grigor Dimitrov a fost făcut chiar de Mădălina Ghenea în ziua de Paște, prin intermediul internetului. Vedeta din România a ales să „oficializeze” separarea de sportivul din Bulgaria răspunzând, pe Instagram, la întrebarea: „Este iubitul tău un jucător de tenis?”.

Astfel, modelul a dorit să clarifice acest subiect și a transmis că relația ei cu Grigor Dimitrov a încetat după șase ani de iubire.

Potrivit declarațiilor Mădălinei Ghenea, au ajuns într-un punct în care nu au mai reușit să se coordoneze din cauza vieților lor foarte aglomerate, astfel că au hotărât să pună punct relației amoroase. Cu această dezvăluire oficială, actrița a solicitat respectarea intimității lor.

Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”.

Sursă: capital.ro