Mădălina Ghenea e sinonimă cu senzualitatea

1
322

Frumusețea Mădălinei Ghenea i-a adus acesteia nu numai milioane de admiratori, ci și contracte bănoase în lumea modei, fiind imaginea unor branduri internaționale care au apelat la ea pentru a-și asocia produsele cu superba olteancă. Obișnuită să pozeze aproape zilnic, Ghenea nu uită să le arate și fanilor ipostazele în care se lasă surprinsă.

Mădălina Ghenea arată spectaculos de fiecare dată, indiferent că e pe covorul roșu, la plajă sau la ea acasă. Actrița le-a oferit celor peste un milion de admiratori de pe Instagram șansa de a o vedea îmbrăcată doar într-un body, frumos machiată și cu o coafură răvășită.

Întinsă pe o măsuță joasă sau stând într-un fotoliu negru, șatena și-a etalat silueta fără cusur și picioarele interminabile. Cu ochii țintă în camera foto, aceasta a devenit cuceritoare într-o secundă.

Îmbrăcată într-un body simplu și negru, fără aplicații sau imprimeu, Mădălina a făcut ce știe ea mai bine: și-a cucerit admiratorii cu atitudinea de femeie fatală care i se potrivește de minune și pe care nu ezită să o aducă la lumină. Întinsă pe măsuța de cafea sau culcușită în fotoliul de piele, olteanca a pozat seducător.

Sursă: www.profm.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.