Mădălina Ghenea, apariție extravagantă la premiera „House of Gucci”, la Londra

0
281

Pe 9 noiembrie, la Londra, a avut premiera mult așteptatului film „House of Gucci”. Pe covorul roșu și-au făcut apariția, rând pe rând, starurile care joacă în acest proiect, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto. Și românca Mădălina Ghenea a fost prezentă la eveniment, ea o interpretează în celebra peliculă pe Sophia Loren.
Mădălina Ghenea a purtat, pe covorul roșu, o rochie neagră, foarte decoltată și foarte bufantă în partea de jos. Părul l-a avut lăsat pe spate, iar în privința machiajului a ales unul discret. Astfel, actrița noastră s-a duelat în ținute cu celebrele vedete de la Hollywood.
Mădălina Ghenea a făcut declarații despre filmul „House of Gucci”, cel în care joacă rolul Sophiei Loren. „În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.

Sursă: libertatea.ro