Mădălina Ghenea: „Am fost victima hărțuirii. Am crezut că e un efect secundar al meseriei mele”

0
190

Mădălina Ghenea a vorbit în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Verissimo”, din Italia, despre greutățile prin care a trecut în ultimii șase ani. Actrița susține că a trăit în teroare.

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă de-a lungul vieții sale a trecut prin multe greutăți. Celebritatea a venit la pachet pentru ea și cu multe situații neplăcute.

Invitată la emisiunea „Verissimo”, frumoasa româncă a mărturisit că în ultimii șase ani a fost victima hărțuirii. Conturile sale de socializare au fost sparte de mai multe ori și a primit mai multe mesaje prin care era amenințată.

Actrița a crezut inițial că este un efect secundar al celebrității, însă și-a dat seama că astfel de lucruri nu sunt deloc normale să se întâmple. Mădălina Ghenea a apelat la ajutorul oamenilor legii din Italia, unde a cerut să fie ajutată și protejată. De asemenea, ea a mărturisit că mult timp a stat cu teamă, pentru ca să nu i se întâmple ceva rău.

Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece a reușit să identifice hărțuitorul. La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, a declarat actrița în cadrul unei emisiuni TV din Italia, relatează WOWbiz.ro.

Sursă: www.libertatea.ro