De ce nu mai vine Mădălina Ghenea în România?

0
317

Slătineanca Mădălina Ghenea urma să fie prezentă la premiera filmului „Urma”, regizat de Dorian Boguţă, însă din cauza măsurilor de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus actrița și-a anulat venirea în România. 

Ca urmare a situaţiei generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-şi anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecţiile speciale ale „Urma”, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguţă.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranţă pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condiţiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, din Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actriţa şi-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecţiile de gală ale primului film românesc în care joacă şi să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special, în exclusivitate, celor prezenţi la proiecţiile speciale programate pe 4 şi 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni), se arată într-un comunicat remis News.ro.

O proiecţie specială în prezenţa ei va fi programată la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai şi 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Filmul „Urma” va rula în cinematografe din 6 martie.

Filmul „Urma”/„Legacy”, debutul regizoral al actorului Dorian Boguță, se va lansa în cinema pe 6 martie, distribuit de Transilvania Film. „Urma” este un policier care nu se sfiește să abordeze și teme mai profunde legate de existență și ceea ce lăsăm în urmă, pornind de la dispariția neașteptată a unui pianist celebru, interpretat de Marin Grigore (Sierenevada). Cazul este preluat de un polițist (Teodor Corban), care descoperă treptat viața marcată de obsesii a pianistului. Distribuția este completată de Irina Rădulescu (fiica lui Dem Rădulescu), Dragoș Bucur și Mădălina Ghenea, în primul ei rol într-un film românesc.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Namur, apoi a rulat într-una dintre competițiile de la Cottbus. Î