Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu

0
378

O întâlnire neașteptată a avut loc recent între Dan Negru și Dan Diaconescu. Cei doi prezentatori de televiziune au imortalizat momentul, au făcut o poză împreună, care a ajuns mai târziu pe rețelele de socializare.
Dan Negru a fost cel care a postat pe Facebook fotografia alături de Dan Diaconescu, alături de un mesaj. Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre realizările de pe micul ecran ale lui Dan Diaconescu, cum a reușit acesta să „OTVizeze” toate televiziunile din România.
Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat numărul de telefon în anii ăștia. Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus ca vrea sa OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea.”, a explicat el.
În prezent, Dan Diaconescu pune bazele unei afaceri în Emiratele Arabe Unite. Ani de zile el a realizat emisiuni la postul OTV, însă în urma unui proces, el nu mai are voie să mai modereze vreo emisiune sau să vorbească în public, până pe data de 4 martie 2025.

Sursă: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here