CUM S-A FOTOGRAFIAT MĂDĂLINA GHENEA PE PLAJĂ

2
355

Mădălina Ghenea (35 de ani) are o carieră strălucită. Este actriță, fotomodel și o femeie de afaceri care are succes. Pe rețelele de socializare, frumoasa româncă își ține la curent urmăritorii cu activitățile la care ia parte. Recent, tânăra a postat câteva fotografii sexy, iar fanii i-au comentat imediat!

Mădălina Ghenea are peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare. Românca în vârstă de 35 de ani are o carieră impresionantă și este considerată una dintre cele mai frumoase și sexy românce! Recent, pe contul său de Instagram, fotomodelul a încărcat o serie de fotografii. Ședința foto a avut loc pe o plajă din Miami. Prietenii virtuali au reacționat la scurt timp, după ce imaginile au fost făcute publice.

Mădălina Ghenea a primit numeroase complimente din partea fanilor

Mădălina Ghenea a îmbrăcat o ținută sexy, care i-a pus în valoare trupul armonios. Pentru ședința foto, românca în vârstă de 35 de ani a purtat un top negru, decoltat, dar și o fustă mini, de culoare roșie. A ales să poarte și o pereche de teniși. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei supradimensionați. Fotografiile încărcate în spațiul online au strâns numeroase aprecieri din partea urmăritorilor săi. Unii dintre ei i-au transmis mesaje prin care au felicitat-o și complimentat-o.

„Ar trebui să joci în următorul Baywatch!”, i-a scris un urmăritor, făcând referire la celebra peliculă.

Alți utilizatori i-au mărturisit că este extrem de frumoasă și chiar cea mai sexy româncă.

„Ești cea mai sexy româncă!”, „Acele picioare!”, „Așa frumusețe!”, „Femeia perfectă! Sunt atât de mândră că ești româncă”, „Nu s-a mai văzut o frumusețe ca tine de la Sofia Loren”, „Cu așa fotografii nici nu mai e nevoie de cuvinte”, „Perfecțiunea chiar există!”, „Ești superbă! Meriți să joci în câteva filme. Variante ar fi: acțiune, horror și un serial foarte sexy, gen Baywatch!”, „Nu ești de pe această planetă!”, sunt alte mesaje pe care românca le-a primit în secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram.

Sursă: cancan.ro

2 COMENTARII

Comments are closed.