Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Tatăl lui are o avere estimată la 20 de miliarde de euro

0
797

Mădălina Ghenea și modelul în vârstă de 32 de ani, Vito Schnabel, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp.
Actrița se iubește cu fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu  o avere estimată la peste 20 de miliarde de euro, potrivit voxbiz.ro. Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveția. De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat ființă în 2003, în New York, potrivit libertatea.ro.
După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina l-a acceptat în viața ei pe celebrul model de 32 de ani. Vedeta și Matei Stratan au împreună o fetiță. Acesta ar fi înșelat-o cu o cunoscută pianistă. „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina pe Facebook, după ce a aflat că iubitul ei ar avea o relație cu pianista Lola Astranova.
Cine este Mădălina Ghenea Mădălina Ghenea atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova. De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia.  Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idiotic.