Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan

0
549

Mădălina Ghenea este românca ce a bulversat lumea cinematografiei cu frumusețea ei. Deși este o fire discretă, actrița a făcut pentru prima dată dezvăluiri despre pensia alimentară pe care o primește de la fostul partener, Matei Stratan, pentru creșterea fiicei lor, Charlotte.

Mădălina Ghenea a devenit una dintre cele mai de succes românce din lume, însă superba actriță vorbește foarte rar despre viața ei personală. Mădălina a avut o relație mediatizată cu Matei Stratan și, într-adevăr, cei doi se potriveau de minune, frumoși, tineri și celebri. Din relația lor a rezultat o fiică și, chiar dacă au ales fiecare să meargă pe drumuri separate, au grijă împreună de micuța Charlotte.

Multă lumea s-a întrebat oare cât contribuie financiar Matei Stratan la creșterea fiicei sale și a Mădălinei Ghenea, mai exact cât plătește pensie alimentară. S-a speculat, de asemenea, că Mădălina și-ar întreține stilul de viață luxos din banii primiți de la fostul partener, pentru creșterea fiicei lor.

Ei bine se pare că vedeta s-a săturat de gurile rele și a clarificat în sfârșit cum anume o ajută Matei Stratan din punct de vedere financiar, în ceea ce privește pensia alimentară.

Mădălina Ghenea nu primește nicidecum vreo sumă fabuloasă de la Stratan, asta dacă e să ne raportăm la statutul financiar la celor doi. Actrița a răbufnit pe Instagram și a afirmat că se întreține singură, iar pensia alimentară este de 1.500 de Euro, sumă care într-adevăr nu ar putea acoperi costurile vedetei.

Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei‘, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Mădălina Ghenea, pe culmile succesului

Mădălina Ghenea a luat cu asalt lumea modeling-ului și a actoriei și a reputat un succes fulminant, mai ales în Italia. Actrița a jucat în mai multe filme, producții internaționale, iar anul trecut i s-a împlinit cel mai mare vis, a ajuns la Hollywood.

Ghenea a fost dintotdeauna comparată cu Sophia Loren, datorită asemănării fizice izbitoare, așa că a fost aleasă pentru a o interpreta pe legendara actriță, în filmul ,,The House of Gucci”, alături de Al Pacino, Jeremy Irons, Lady Gaga și multe alte nume răsunătoare din cetatea filmului.

Sursă: click.ro