Topul celor mai bune licee din Olt la Bacalaureat 2019

0
2895

Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Olt  a realizat un clasament al celor celor mai bune instituții de învățământ din Olt pornind de la rezultatele înregistrate de fiecare liceu în parte la Bacalaureat.

  Ierarhia unităților de învățământ din Olt la examenul de evaluarea națională a fost realizată în funcție de criteriile de succes și performanță, cum ar fi ratele de prezență sau de promovare, pe lângă mediile obținute de elevi la examen.

Astfel, topul celor mai bune licee din Olt este deschis de Liceul Tehnologic Drăgănești Olt, urmat de Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal. Topul celor mai bune licee este completat de Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina care ocupă locul IV, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș-locul V, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina-locul VI, Liceul Teoretic „Ioniță Asan” Caracal- locul VII, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus-locul VIII, Liceul cu Program Sportiv Slatina-locul IX și Liceul„ Ștefan Diaconescu” Potcoava- locul IX și Liceul Teoretic„ Alexandru Ioan Cuza” Corabia- locul X . Iată ierarhia completă a unităților de învățământ din județul Olt la examenul de Bacalaureat pentru absolvenții clasei a XII-a, sesiunea iunie-iulie 2019, înainte de contestații, ierarhie întocmită de ISJ Olt: