Sute de elevi și 86 de cadre didactice din Olt, confirmați cu COVID

0
538

191 de elevi și preșcolari de la unități de învățământ din Olt sunt confirmați cu virusul SARS-COV2, în această perioadă. Totodată, 86 de cadre didactice și alți 22 de angajați din școli și grădinițe au COVID. Numărul mare de infectări a determinat suspendarea cursurilor cu prezență fizică în mai multe unități din județ.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean(ISJ) Olt, în 59 de instituții de învățământ din județ cursurile cu prezență fizică au fost suspendate, fiind efectuate cursuri online. Totodată, din cauza apariției cazurilor COVID, 91 de clase din 42 de unități școlare sunt în online.

Activitatea cu prezență fizică este suspendată chiar și trei săptămâni, după cum urmează: grupele mijlocie și mare de la Grădinița cu Program Normal Ianca, din 19 octombrie și până pe 8 noiembrie, grupele mică, mijlocie și mare ale Grădiniței cu Program Normal Radomirești între 19 – 25 octombrie, grupa mică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 13 Slatina între 19 – 30 octombrie, clasa a VIII-a de al Liceul cu Program Sportiv Slatina între 19 octombrie – 1 noiembrie, clasele a II-a și a IX-a R între 19 octombrie – 1 noiembrie, clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu” Brâncoveni între 19 octombrie – 2 noiembrie, clasele a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială Bărăști de Vede – Bărăști între 20 octombrie – 2 noiembrie, clasa a III-a de la Școala Gimnazială Leotești – Bobicești între 20 – 31 octombrie și clasa a V-a C de la Școala Gimnazială Nr. 3 Slatina între 19 – 29 octombrie.

La Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina se desfășoară cursuri online doar la gimnaziu și liceu, elevii claselor 0-IV, care au un corp de clădire separat, fiind prezenți în bănci.

Lista cu unitățile de învățământ și clasele cu activitatea suspendată poate fi consultată accesând link-ul:

https://www.isjolt.ro/