Elevii olteni au participat la „Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Școlar Județean Olt a organizat joi-18 mai „Târgul ofertelor educaţionale”. Evenimentul a fost organizat pe Esplanda Slatina, între orele 15:00-18:00 și au participat atât elevi, cât și părinţi şi profesori.

0
159

Inspectoratul Şcolar Judeţean a organizat acest eveniment pentru a veni în sprijinul elevilor, dar și al părinților și pentru a-i ajuta să ia decizia potrivită în ceea ce privește specializarea pe care o vor urma. „Scopul este acela de a populariza oferta educaţională a unităţilor de învăţământ liceal în rândul elevilor din clasa a VIII-a. La acest eveniment, fiecare liceu din Slatina și-a organizat un stand pe care să îl reprezinte cât mai bine”, a spus purtătorul de cuvânt al ISJ Olt, Mirela Paraschiv.

În zilele de 11 şi 12 mai, Târgul ofertelor educaţionale s-a derulat şi în celelalte localităţi din judeţ. Astfel, la Caracal, Corabia, Balş, Drăgăneşti-Olt, Scorniceşti, Potcoava, Piatra-Olt, Cilieni, Crâmpoia, Tufeni, Văleni, Izvoarele, Osica de Sus şi Vitomireşti, elevii claselor a VIII-a şi părinţii acestora s-au pus la curent cu specializările, filierele pe care le oferă fiecare liceu și și-au ales traseul educațional pe care-l vor urma.