Ziua comunei Slătioara, la prima ediție

0
650

Primăria și Consiliul Local Slătioara au organizat vineri- 08 septembrie 2017, prima ediție a Zilei Comunei Slătioara- un prilej de bucurie și voie bună pentru toți locuitorii comunei.

Pentru prima dată în istoria comunei, locuitorii din Slătioara au avut parte de un impresionant spectacol artistic, cu nume de prim rang din muzica românească, precum: Olguța Berbec, Marcela Fota, Oana Radu, Alina Stație, Ioana Dicu, Dan de la Slatina, Coco de la Slatina, Sorin de la Slatina, Trupa Taverna și nu în ultimul rând Călușarii din Șopârlița.

Primirea invitaţilor s-a făcut începând cu ora 16:00, iar marea sărbătoare a adunat peste 1.000 de localnici care au petrecut până târziu în noapte. La eveniment au participat atât locuitorii comunei Slătioara cât și cei din localitățile învecinate. „Este de remarcat că în acest an se organizează pentru prima dată o zi a comunei Slătioara, lucru care spune multe despre implicarea autorităților locale din actualul mandat în realizarea unor evenimente pentru locuitori care merită măcar o dată pe an o sărbătoare a lor”, a declarat Marian, un localnic mulțumit că pentru prima dată, în comuna Slătioara are loc un astfel de eveniment.

Încântată a fost și doamna Mioara, o localnică care a venit împreună cu întreaga familie la această sărbătoare „De când locuiesc în această comună așa sărbătoare nu am văzut. Noi oamenii ne bucurăm când vedem că se organizează ceva și pentru noi. Muzica și voia bună ne mai deconectează de la problemele de zi cu zi. Este un lucru minunat că domnul primar s-a gândit și la noi. Sper ca această sărbătoare să devină pe viitor o tradiție pentru comuna noastră”, a spus aceasta.

Organizarea a fost una ca la carte, bine pusă la punct de cei din conducerea locală a Primăriei Slătioara și nu au lipsit grătarele cu mici și bere, dar nici locurile de joacă amenajate special pentru copii.

Ungureanu Savu: „Această sărbatoare se va desfăşura în fiecare an”

Prima ediție a Zilei Comunei Slătioara s-a bucurat de un real succes, iar meritul este în primul rând al celor din conducerea locală care s-au ocupat ca totul să fie organizat ca la carte. Primarul doreşte ca, de acum încolo, în fiecare an să fie organizată această sărbătoare. „Sunt emoţionat, dar, în acelaşi timp, mândru că am reuşit, pentru prima dată în istoria localităţii, să realizăm o sărbătoare, Ziua comunei Slătioara. Vreau să promit oamenilor care m-au votat că, atât timp cât voi fi primar, această sărbatoare se va desfăşura în fiecare an. Interesul pe care cetățenii îl manifestă faţă de acest eveniment, ne obliga pe noi, organizatorii, primaria Slătioara și Consiliul Local, să facem mai mult … astfel încât, în fiecare an, sărbătoarea să fie mult mai frumoasă, mai bine organizată, mai intresantă”, a declarat primarul comunei Slătioara, Ungureanu Savu.